(zdjęcie z telefonu :) cały dzień na uczelni = zimny obiad na szybko)
Składniki (porcja):
250 g piersi z kurczaka
30 g (garść) rukoli
50 g (2 liście) sałaty lodowej
30 g (garść) szpinaku baby
50 g sosu mango (lidl - vitasia) (lub sos słodko-kwaśny)
Przygotowanie:
1. Pierś kroimy na małe kawałki, solimy według uznania i gotujemy 5 min na parze.
2. W misce/pojemniku mieszamy kurczaka, rukolę, szpinak i porozrywane liście sałaty lodowej.
3. Zalewamy sosem mango i mieszamy.
Kaloryczność:
Porcja (podane składniki) - ok. 305 kcal
Smacznego!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Licznik odwiedzin
Archiwum bloga
-
►
2015
(22)
- ► października (1)
-
▼
2014
(31)
- ▼ października (5)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz